038-3857515 info@bematonline.nl

Werkwijze

Alle producten van Bemat komen uit eigen productie. Wij zijn hier enorm trots op en vertellen u graag meer over de productie van onze mattensets. 

Waar wij voor staan

Eigen productie

Hoogwaardige kwaliteit

Duurzame productie

Op maat gemaakt

Leverbaar in elke pasvorm

De bestelling

Allereerst nemen wij uw order in behandeling. Daarna zorgen wij dat uw order zo snel mogelijk in ons systeem wordt verwerkt. Na de verwerking van de order ontvangt u van ons een orderbevestiging met een indicatie van de productie- en levertijd. Wij zetten uw order op basis van het materiaal in ons syteem, zodat wij op effectieve wijze kunnen produceren. Hierbij kijken we naar de stof, de maat, de vorm, de afwerking en of uw maat gepersonaliseerd dient te worden. Opvolgend nemen we uw bestelling in productie. 

Bemat’s eigen productielijn

Wanneer uw matten in productie gaan worden ze allereerst op een snijmachine gelegd, waar de matten op de millimeter nauwkeurig worden afgesneden. Hierna worden de matten gefestonneerd of gebandeerd. Dit is de afwerking van uw mattenset. Wij produceren de mattensets voor u op maat, hierdoor kunt zelf kiezen welke afwerking er wordt toegepast. 

Festonneren of banderen

Onze Budget-, Basic-, Trend- en High-line automatten worden gefestonneerd afgewerkt, dit betekent dat randen van de mat worden omgezoomd met behulp van bijpassende garen. Bij het banderen wordt de mat op een stijlvolle manier afgewerkt met een luxe uitstraling. De mattenset wordt voorzien van een subtiele band in een bijpassende kleur. Daarnaast is het een duurzame manier van afwerken, omdat de kwaliteit van de mat langer behouden blijft. Bij het banderen van uw mattenset hoeven de hoeken niet worden afgerond. 

Verder worden de matten voorzien van een bevestigingssysteem, waardoor de mat niet heen en weer kan schuiven.Tot slot wordt uw mattenset (indien gewenst) gepersonaliseerd door middel van logo borduring. 

Uw matten op transport

Als de afwerking en personalisering is voltooid is uw bestelling gereed! Er volgt een kwaliteitscontrole. Wanneer wij tevreden zijn over de kwaliteit wordt de order aangeboden voor transport. U ontvangt van ons een Track en Trace code en de daaropvolgende dag worden de matten bij u afgeleverd. Onder normale omstandigheden is onze levertijd +/- 1,5 week.

Het maken van mallen

Bezoekadres

Jutestraat 14
8281 JS Genemuiden

Correspondentieadres 

Postbus 141
8281 AC Genemuiden

Open Hours

ma - do : 08.00u - 16.15u
vrijdag :  08.00u - 12.00u  

BTW nummer

NL850574705B01

Kamer van Koophandel

52735796 (K.v.K Zwolle)

Routebeschrijving

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.