038-3857515 info@bematonline.nl

Bus- shovel en kraanmatten

Bij Bemat leveren wij naast automatten ook op maat gemaakte matten voor verschillende industrieën. Zo leveren wij ook hoogwaardige kwaliteit bus- shovel en kraanmatten.

 

Home » Bus- shovel en kraanmatten

Bus matten

Wij leveren bus matten op maat.Voor zowel nieuwe bussen als het vervangen van het bestaande tapijt kunt u bij ons terecht. Tapijt voor in bussen leveren wij in drie verschillende kwaliteiten:

Ons assortiment

  • Naaldvilt 800 grams ripin antraciet

  • Naaldvilt 800 grams dilour in antraciet

  • Velours 600 grams PA met NSF gel backing in de kleur grafiet

    Standaardbreedte voor deze rollen die worden gebruikt bij het maken van bus matten is 200 cm breed en op verzoek van de klant ook in andere breedtes leverbaar, Bij de breedtes geldt wel een afname per volle rol (40m1)

Shovel matten

matten kunnen voor elk model en merk op maat worden geproduceerd. Voor shovels en heftrucks kunt u naaldvilt tapijt, velours of rubbermatten bestellen in diverse kleuren.  Daarnaast kunnen wij de pasvorm matten voorzien van uw logo door middel van borduring. Op dit moment leveren wij bijvoorbeeld direct aan Hitachi voor alle shovels en kranen. 

 

De matten die u bij ons besteld zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit. Wij vinden het dan ook belangrijk dat elke stap in ons productieproces dezelfde aandacht van ons verkrijgt vanaf het in behandeling nemen van uw order tot de afwerking en levering. Meer over onze werkwijze leest u hier

 

Bemat automotive products 

Wil u graag meer informatie over de mogelijkheden en prijzen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Bent u niet op zoek naar bus- shovel- of kraanmatten? Bij ons vindt u ook automatten, vrachtwagenmatten, tractormatten of campermatten.

Wilt u graag advies over welke automatten het beste passen bij uw situatie? Of wilt u graag meer informatie over de prijzen en mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. De offerte wordt binnen 24 uur verstuurd met uitzondering van weekenden en feestdagen.

Bezoekadres

Jutestraat 14
8281 JS Genemuiden

Correspondentieadres 

Postbus 141
8281 AC Genemuiden

Open Hours

ma - do : 08.00u - 16.15u
vrijdag :  08.00u - 12.00u  

BTW nummer

NL850574705B01

Kamer van Koophandel

52735796 (K.v.K Zwolle)

Routebeschrijving

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.